Як вибрати гарнітур для маленької кухні?

Кухня – це серце квартири, тому вона має бути зручною та затишною. Але іноді досягти цього досить важко. Причиною цього є старе планування, за яким у багатьох квартирах кухні дуже маленькі. Тому розміщення кухні на маленькій площі - завдання непросте, адже врахувати всі нюанси і при цьому розмістити все необхідне досить складно, але все ж таки можливо.
Гарнітури для маленької кухні: загальні вимоги
Вибираючи гарнітур для кухні невеликих розмірів, потрібно врахувати кілька основних моментів. По-перше, потрібно, щоб він був функціональним і містким, але при цьому ще й компактним. Щоправда, говорячи про маленьку площу, доведеться забути про великі робочі поверхні. Тому відмінним вирішенням цієї проблеми стане замовити та купити кухню, тому що при індивідуальному замовленні будуть враховані всі особливості приміщення. Магазини «Гермес» пропонують зразки готовых кухонь для маленьких приміщень, серед яких ви зможете відшукати те, що вам потрібно. Крім того, вартість гарнітурів для малогабаритних приміщень досить різна і ви легко зможете придбати як більш дешеві моделі економ класу, так і більш дорогі гарнітури.
Та й не забувайте, що дизайн також грає величезну роль у плануванні приміщення. Тому якщо ви хочете, щоб ваша кухня здавалася просторою, зупиніть свій вибір на кухонних гарнітурах, виконаних у світлих тонах. Також відмінним рішенням у спробі заощадити простір стануть гарнітури з барними стійками, які можуть бути обіднім столом.
Поради господаркам на замітку
Хоча процес вибору кухні для маленького приміщення досить клопітке заняття, врахувати основні хитрощі все-таки варто:

● оскільки в такому приміщенні вільного простору досить мало, вам заздалегідь слід подбати про зручну робочу поверхню;
● також продумайте місця, де будуть розташовані холодильник, мийка та варильна поверхня;
● крім того, ви також можете візуально розширити та полегшити приміщення, для цього вам потрібно буде вибрати гарнітур зі скляними вставками із прозорого або матового скла.

Пам'ятайте, вибирати кухню слід продумано, адже вона вам прослужить жодного року. Тому, якщо ви хочете замовити та купити кухню, вам краще скористатися послугами магазину «Гермес», який знає як важлива якість!
НАСТУПНИЙ ПІСТ
Догляд за меблями
Готові розпочати проект?
Заповніть форму та отримайте проект БЕЗКОШТОВНО.
Альтернативно, Ви можете зателефонувати нам за телефоном (097) 945–91–04.
Виберіть тип меблів*
Мій бюджет складає*