Кухонний гарнітур: прямий чи кутовий?

Кухня - це серце будинку, місце де вся сім'я сама того не підозрюючи проводить більшу частину свого часу. Ця кімната, як жодна інша, повинна відповідати вимогам комфорту та затишку. Крім того, вона також має бути функціональною. Усього цього можна досягти лише у тому випадку, якщо купити кухонний гарнітур правильно. Тому кожна господиня зможе створити собі якийсь оазис зручності та надійності, прослідкувавши нехитрим правилам на його вибір.
Вибираємо кутовий кухонний гарнітур
Якщо ви хочете отримати комфорт і затишок максимум, кутовий кухонний гарнітур стане відмінним рішенням. Якщо ваша кухня маленька, ви обов'язково маєте звернути увагу на саме такий варіант. Завдяки своїй конструкції такий гарнітур допоможе заощадити простір, а також стане містким помічником у господарстві. Грамотний дизайн допоможе не тільки розмістити все необхідне кухонне начиння, але завдяки особливій конструкції ви легко зможете помістити в нього і техніку, що вбудовується.

Кутовий гарнітур – це чудовий спосіб заощадити місце. Завдяки шафкам з відкидними та складними дверцятами, а також висувним ящикам та полицям, ви зможете зберігати все необхідне без шкоди простору. Крім того, рейлінги допоможуть звільнити робочу поверхню столових приладів. Якщо ви хочете надати своєму інтер'єру ще й нотку оригінальності та стилю, ви можете купити кухонний гарнітур із барною стійкою. Він не тільки виглядатиме сучасно, але й зможе послужити вам як поверхня для прийому їжі.
Вічна класика – прямі кухонні гарнітури
Якщо ваша кухня нагадує прямокутник, тоді купити кухонний гарнітур прямо стане вірним рішенням! Говорячи про дизайн кухонних приміщень, варіант, коли меблі розташовуються під однією стіною – це класика. У такому разі холодильник, як правило, поміщають в одному кінці гарнітура, а раковину – в іншому. Ну а почесне центральне місце належить по праву варильної поверхні. Також, прямий кухонний гарнітур дає чудову можливість «пограти» з квітами та оформленням фасадів меблів.
Наважуючись купити кухонний гарнітур на замовлення, завжди враховуйте особливості свого приміщення, а також не забувайте про власні уподобання та мрії.
НАСТУПНИЙ ПІСТ
Різноманітність кухонних столів
Готові розпочати проект?
Заповніть форму та отримайте проект БЕЗКОШТОВНО.
Альтернативно, Ви можете зателефонувати нам за телефоном (097) 945–91–04.
Виберіть тип меблів*
Мій бюджет складає*