Ламинат на кухне

Незважаючи на те, що Гермесмебель спеціалізується на виробництві меблів на замовлення і в першу чергу— виробництво кухонь, наші фахівці розуміють, що кухонні меблі є невід'ємною складовою інтер'єру кухні в цілому. А тому ми уважно вивчаємо та ділимося з вами корисними даними та за іншими напрямками – підбором загального дизайну, шпалер для стін, матеріалу для підлоги і так далі
Сьогодні почнемо із статті про вибір ламінату для підлоги на кухні.

Підлога на кухні – одна з найважливіших частин інтер'єру. Сьогодні різні виробники виробляють величезну кількість варіантів статевого покриття, тому багато покупців утрудняються у виборі необхідного матеріалу.
Ламінат для кухонної статі
Ламінат – це матеріал, який складається з щільної деревоволокнистої плити та декількох різних шарів (підкладка, вологостійкий шар, панель ДВП, декоративний шар, захисний шар), що з'єднуються між собою полімерами.

Завдяки такій багатошаровості, основна плита всередині ламінату зберігає форму навіть за впливу сильних температурних коливань.

Верхній захисний меламіновий шар повністю захищає плиту від проникнення вологи, ударів та подряпин.

Кожна панель ламінату по краях просочена воском, тому волога не проникне всередину матеріалу навіть у місцях з'єднання плит.
Переваги ламінату на кухню
Серед явних переваг ламінату можна виділити:

●Стійкість до ударів та пошкоджень;
● Висока зносостійкість;
● Нечутливість до вологи та ультрафіолету;
● Можливість укладання поверх теплої підлоги;
● Величезна різноманітність фактур та широкий спектр колірної гами;
● Невибагливість у догляді;
● Доступна ціна.

З недоліків ламінату можна виділити лише те, що при пошкодженні лише однієї панелі вам доведеться розібрати всю підлогу для її заміни. Такі неприємні ситуації можуть виникнути лише в тих випадках, коли ви придбаєте статеве покриття найнижчого класу. Тому, вибираючи ламінат на кухню, експерти радять зупинитися на матеріалі офісного типу, маркуванням не нижче 32 класу.

Водостійкий ламінат із захистом від підвищених температур – відмінне рішення для будь-якої кухні.

Якщо ви насамперед думаєте про практичність і простоту у догляді, то вам цілком підійде один із сотень варіантів якісного ламінату для підлоги на кухні.
НАСТУПНИЙ ПІСТ
Кухня в еко стилі
Готові розпочати проект?
Заповніть форму та отримайте проект БЕЗКОШТОВНО.
Альтернативно, Ви можете зателефонувати нам за телефоном (097) 945–91–04.
Виберіть тип меблів*
Мій бюджет складає*