Кухня в еко стилі

Еко стиль – це непростий підхід до дизайнерського оформлення інтер'єру, в першу чергу – це відтворення природного оазису прямо в куточку вашої квартири, який не тільки дозволить вам розслабитися після важкого робочого дня, а й зарядить вас природною енергією, а також підніме настрій.
Дизайн інтер'єру кухні у стилі ЕКО
Сучасна кухня в еко-стилі гармонійно поєднує в собі природну чистоту та новітні технології. Головним завданням створення такого дизайну є використання натуральних, природних матеріалів в оформленні.

Якщо ви хочете відтворити щось подібне у себе в квартирі, то радимо вам ознайомитись з усіма нюансами такого стилю.
Особливості кухні в еко-стилі
До основних правил створення кухні в еко стилі можна віднести:

● простір кухні має бути максимально вільним, не захаращеним;
● кухня повинна бути максимально освітленою (якщо недостатньо природного освітлення, то можна вдатися і до штучного)
у декорі мають бути використані лише натуральні, природні, екологічно чисті матеріали (камінь, дерево, льон);
● використання природної колірної палітри (кремовий, білий, зелений, колір рослинності, колір неба та сонця);
● потрібна наявність живих рослин і натуральних аксесуарів, виготовлених з каменю або дерева, глини або кераміки, льону або сухоцвітів.
Матеріал меблів
Замовляючи меблі для кухні в еко стилі, перевага насамперед віддається масиву дерева або шпонованих фасадів. Але такий варіант зазвичай дорогий і вимагає максимального догляду. Для економії можна зробити лише дерев'яним фасад, а сам каркас кухні виконати з ДСП, підібравши його текстуру під потрібний відтінок.
Помните! В дизайне кухни в эко стиле нежелательно использовать пластиковые элементы, а также вычурные элементы, нарушающие гармоничность стиля.
Оформлення інших елементів кухні
Підлога найкраще устелити каменем, керамічною плиткою або ламінатом, колір та фактура якого максимально схожа з натуральним деревом.

Стеля такої кухні можна просто побілити або обшити дерев'яними панелями, але вона не повинна сильно виділятися і привертати увагу. Вибираючи матеріали, пам'ятайте, що вони повинні бути стійкими до перепадів температур та підвищеної вологості.

Стіни кухні в еко-стилі можуть бути просто пофарбовані або обклеєні світлими шпалерами. Гармонійно виглядатиме різне оздоблення стін природними матеріалами – деревом, глиняною плиткою або каменем.

Що ж до робочої поверхні – то тут перевагу краще віддати стільницям та робочим поверхням з натурального каменю. Вони більш витривалі і стійкі при експлуатації, ніж дерев'яні вироби.

Прикрасити кухню в еко стилі можна різноманітними виробами з льону, плетен з лози, дерев'яних елементів та наявністю живих квітів у керамічних або глиняних горщиках. Можна також створити свій гербарій.

Як ви помітили, еко стиль в оформленні кухні – це незвичайне інтер'єрне рішення, що ґрунтується на елементах природи.

Підібрати або замовити кухню в еко стилі ви зможете у спеціалістів компанії Гермес, які зможуть проконсультувати, надати рекомендації та підібрати для вас найнезвичайніший дизайн. Ми раді запропонувати величезний вибір кухонних меблів із натурального дерева та шпону.
НАСТУПНИЙ ПІСТ
Прибирання на кухні - з чого почати, поради
Готові розпочати проект?
Заповніть форму та отримайте проект БЕЗКОШТОВНО.
Альтернативно, Ви можете зателефонувати нам за телефоном (097) 945–91–04.
Виберіть тип меблів*
Мій бюджет складає*