Проект кухні

Середня статистична людина відвідує кухню вдвічі, а то й тричі частіше, ніж інші кімнати (на другому місці ванна кімната і туалет). А що вже говорити про холодильник, який відкривається по три, п'ять, десять разів на день без особливих причин та цілей.

А тому, зробити кухню максимально зручною та комфортною – вкрай важливе завдання, яке слід вирішити ще на етапі проектування квартири. Саме тому ми вирішили розповісти про важливість підготовки правильного кухонного проекту.
Гермес допоможе з проектуванням кухні
Якщо у Вас є вільний простір необхідність створити щось чудове з кухні, слід звернутися за рулеткою і фантазією або ж в меблеву фабрику «Гермес» - вибрати свій ідеальний варіант і купить кухню за дуже вигідною ціною.

Особливістю кухонь від меблевої фабрики Гермес є індивідуальний підхід до створення кожного елемента. Ви можете купити не просто готовий комплект – ми разом підберемо потрібні розміри, колір та інші елементи, щоб кухня вписалася у спільний проект вашої квартири чи будинку.
Особливості дизайн-проекту кухні
Проте, це лише пів справи, кожен господар має поставити собі низку питань, які допоможуть із вибором. І ми вирішили зібрати невеликий список із найкорисніших і цікавих питань для дизайну кухні, які полегшать планування.

● Класична кухня чи стиль модерну?
● Яке розташування кухонної гарнітури для Вас краще?
● Враховуючи розміри кімнати та розташування вікна – де найкраще розмістити меблі?

Частково у цьому питанні Вам допоможе вже визначені комунікації – газ, вода та інші. Також, буде мати значення площа: вузька кухня, Г - подібна гарнітура або П - подібна, чи потрібна переважання білого для розширення простору, і так далі.

● Скільки людей перебуватиме на кухні протягом дня? Чи потрібна їдальня для всіх членів сім'ї?
● Якою побутовою технікою Ви найчастіше користуєтеся? Деякі проекти передбачають для кожного приладу та його габаритів створення спеціального місця як для холодильника або плити.
● Які матеріали використовувати?

Це питання може змусити Вас зненацька. Тут багато що залежить не тільки від переваг, але і від ціни, практичності, бажаного дизайну кухні та стилю. На сторінках нашого онлайн каталогу ви можете побачити готові варіанти та вибрати сподобалося, а наші фахівці вже розкажуть більш детально про ту чи іншу кухню.
Хто Ви на кухні?
Ваша кухня повинна відображати ваш характер на ній. Якщо Ви волієте займатися приготуванням і любите цю справу, а все кухонне начиння вже не знаходить місця в старих шафках, тоді слід враховувати і це. Щоб створити високі та просторі полички, зручні у використанні, з механізмом, на магнітах або стандартні дверцята.

● Якою буде площа робочої поверхні та яке освітлення необхідне?
● Чи слід робити зонування або Ви віддаєте перевагу одному просторому помешканню для себе та рідних?
● Що робити з підлоговим покриттям, стелею та стінами? Який візерунок краще підійде під вибраний стиль або Ви хотіли б створити колір відповідно до візерунка стін?

Якщо Ви відповісте хоча б на половину питань, це допоможе чіткіше побачити майбутню кухню та допоможе простіше спілкуватися з майстрами та дизайнерами про майбутній проект.
НАСТУПНИЙ ПІСТ
Як вибрати гарнітур для маленької кухні?
Готові розпочати проект?
Заповніть форму та отримайте проект БЕЗКОШТОВНО.
Альтернативно, Ви можете зателефонувати нам за телефоном (097) 945–91–04.
Виберіть тип меблів*
Мій бюджет складає*