Як зробити кухню зручною

Кухні Гермес на замовлення – ми знаємо, як подарувати комфорт та затишок кожній господині!

Нове – це завжди добре. А що може більше порадувати господиню, ніж нова кухня? Мабуть, нічого. Але щоб отримати приміщення, де буде приємно перебувати, і створювати нові шедеври, цій самій господині потрібно докласти чимало зусиль, адже зручне планування – це досить клопітке заняття. А все це через те, що в процесі дизайна помещения кухни можуть виникнути деякі проблеми пов'язані з нестачею квадратних метрів або незручним плануванням при будівництві приміщення. Але не варто зневірятися, адже це справа поправна!
Знайомимося з основами планування
І так, щоб досягти максимального ефекту, вам доведеться відповідально підійти до дизайну інтер'єру, а також грамотно розставити кухонні меблі. Крім того, не завадить взяти до уваги такі рекомендації:
● заздалегідь продумайте план приміщення та місця розміщення меблів;
● також не забудьте і про побутову техніку;
● слід пам'ятати і про вентиляцію, розташування труб, електропроводки та розеток.

Все це підготовчий етап, за яким має пройти безпосередньо процес придбання кухонних меблів.
Вирушаємо до магазину
Після ретельного планування на папері вам доведеться перейти до «рішучих дій» або просто відправитися за покупками. Оптимальним варіантом для будь-якої господині стане гарнітур, але якщо ви наважилися купити меблі окремо, вам слід пам'ятати про деякі тонкощі:

● як правило, показник глибини побутової техніки становить 600 мм;
● вибираючи шафи-комори або шафи для зберігання кухонного інвентарю, постарайтеся витримати цілісність, щоб кінцевий результат вас не розчарував;
● відмінним композиційним рішенням, яке допоможе зберегти простір стануть також вбудовані побутові прилади, такі як гриль або духова шафа.

Планування інтер'єру – це відповідальне та клопітке заняття. Не дарма дизайн приміщення певною мірою вважається якимось мистецтвом. Тому якщо ви хочете, щоб всі захоплювалися вашою кухнею і по-доброму вам заздрили, увімкніть свою фантазію, але не забувайте про основні правила. Ну а якщо, вам потрібна «підтримка» або ж ви боїтеся, що, купуючи меблі окремо, вони в результаті можуть не підійти, ви завжди можете купити кухні Гермес на замовлення, і тоді інтер'єр вашої мрії не змусить себе довго чекати!
НАСТУПНИЙ ПІСТ
Кухонний гарнітур: прямий чи кутовий?
Готові розпочати проект?
Заповніть форму та отримайте проект БЕЗКОШТОВНО.
Альтернативно, Ви можете зателефонувати нам за телефоном (097) 945–91–04.
Виберіть тип меблів*
Мій бюджет складає*