Как выбрать шкаф-купе

Зараз, напевно, немає жодного житлового приміщення, в якому не було б шафи. Цей предмет меблів настільки необхідний, що навряд чи вдасться обійтись без нього. Тільки уявіть, де б були всі ваші речі, якщо у вас не було б місткої вбудованої або незалежної шафи, де вони могли б зайняти своє місце. До того ж, якщо вам вдасться купити правильну шафу-купе, вона не один рік зможе радувати вас і приносити тільки користь.
Обращаем внимание на детали
Є безліч магазинів, де ви можете купити шафу-купе на замовлення, але вирішивши скористатися пропозицією від магазину «Гермес», ви зможете вибрати шафу-купе в нашому каталозі в будь-який зручний для вас час.


І так, купуючи цей предмет меблів, вам насамперед буде необхідно звернути увагу на такі характеристики:

● системи дверей;
● край;
● якість;
● фурнітура;
● внутрішнє наповнення;
● місце розташування.

Давайте обговоримо ці характеристики більш детально.

Системи дверей

Почати слід із вибору системи. Їх можна розділити на два типи: алюмінієві та сталеві. Їхня вартість може змінюватись, що обумовлено цінністю матеріалу. Тому потрібно врахувати всі особливості алюмінію та сталі, перед тим як зробити остаточний вибір. Крім того, якщо ви купуєте готову шафу-купе, зверніть увагу, чи не скриплять двері в момент відкриття і закриття. Також, якщо у вас буде шанс потримати профіль, перевірте, наскільки він міцний.

Кромка

Обов'язкова характеристика якісної шафи: усі деталі повинні мати крайку. Найбільш кращими матеріалами для кромки вважаються меламін та ПВХ. Незважаючи на те, що кромка, виготовлена з ПВХ досить приваблива, вона коштує значно дорожче за меламінну.

Якість

Купуючи меблі, техніку або інші речі, якість має першорядне значення. Завжди слідкуйте за тим, щоб на продукції, яку ви купуєте, не було сколів.
Фурнітура

Фурнітура є важливими елементами, які роблять шафу досконалою. Крім того, в комплектацію також іноді додають шлегель та стопори, які виявляються дуже корисними в експлуатації.

Внутрішнє наповнення

Заздалегідь подбайте про те, що ви хочете бачити усередині своєї шафи. Йдеться про полиці, ящики та їх розміщення. Також дуже важливо щоб на всі стекла була нанесена протиосколочна плівка, що допоможе запобігти ситуації, коли вся ця краса розлетиться на уламки.

Місце розташування

Щоб отримати максимальне задоволення від нової шафи-купе, заздалегідь продумайте місце, де він стоятиме.

У нашому магазині ви завжди зможете знайти моделі шаф, які будуть відповідати всім вищепереліченим вимогам, крім того, вибрати шафу-купе в нашому каталозі ви зможете в будь-який зручний для вас час.
НАСТУПНИЙ ПІСТ
Помаранчева кухня – оформлення дизайну, фото проектів
Готові розпочати проект?
Заповніть форму та отримайте проект БЕЗКОШТОВНО.
Альтернативно, Ви можете зателефонувати нам за телефоном (097) 945–91–04.
Виберіть тип меблів*
Мій бюджет складає*