Помаранчева кухня – оформлення дизайну, фото проектів

Якщо ви в захваті від помаранчевих тонів і давно задумали використовувати їх в інтер'єрі квартири, почніть з кухні. Не бійтеся експериментувати!

Помаранчева кухня виглядає дуже гармонійно, сонячно та надихаюче, особливо якщо до її дизайну підійти грамотно та обдумано.
Основы дизайна оранжевой кухни
Помаранчевий можна використовувати на всіх елементах кухонного інтер'єру шафки або стіл, стіни або навіть підлогу. Але тут головне сильно не захопитися цим кольором, адже в результаті вся кухня може перетворитися на якусь пляму. І тут вам на допомогу приходить знання основ поєднання кольорів.

Ідеальне поєднання кольорів:

● зелений, салатовий;
● сірий;
● чорний;
● білий;
● ліловий, фіолетовий;
● коричневий;
● синій;
● бежевий.

Що ж до інших кольорів, то тут думки можуть розійтися, адже смаки у всіх різні. Тому, перш ніж зробити замовлення кухні, радимо вам пройтися вже виконаними нами роботами, можливо ви знайдете те, що давно шукали.
При розробці дизайну кухні у помаранчевих тонах пам'ятайте:

1. якщо ви визначилися з тим, що помаранчевим буде фартух кухні, то фасад виконуйте в іншому кольорі
2. якщо ви бажаєте виділити яскравість оранжевого фасаду, то фартух краще зробити білим
3. якщо ви бажаєте, щоб ваш дизайн був ніжнішим, то радимо вам звернути увагу на м'які відтінки оранжевого кольору.
4. якщо ви боїтеся переборщити з помаранчевим кольором, то використовуйте його вибірково на деяких елементах, які ви хотіли б виділити
5. пам'ятайте, що помаранчевий чудово гармонує з деревом різних відтінків.
Як правильно використовувати поєднання кольорів
Вище ми перерахували кольори, які чудово поєднуються з нашим сонячним кольором. Але як застосувати їх так, щоб інтер'єр став більш гармонійним?

Розглянемо варіанти:

Чорний колір надасть помаранчевому елегантності, зробить його яскравішим і помітнішим. Однак таке поєднання підійде лише для середніх та великих кухонь. Всім відомо, що чорний колір здатний зменшити простір, тому для маленьких кухонь краще використовувати його по мінімуму. Також рекомендується використання світлих матеріалів для стін, стелі та підлоги.

Якщо ви все ж таки хочете поєднати синій з помаранчевим, то для цього краще підібрати тепліші відтінки синього. Вони зазвичай темні. Але кухня з такими тонами виглядає більш повітряною, особливо якщо підлога та стіни світлих кольорів.

Поєднуйте помаранчевий із зеленим. Але пам'ятайте про важливий нюанс – кольори мають бути однаково яскравими та насиченими або однакового м'якими та приглушеними.

Шпалери оранжевого кольору? А чому б і ні, адже вони чудово виглядають з меблями іншого кольору, що поєднується.
Нюанси оформлення стін, підлоги та стелі
Якщо ви вже використовували помаранчеву в дизайні кухонних шаф, то на стіни її використовувати вже не слід - все "зіллється". Найкращим рішенням буде розгляд варіантів світлих тонів: світло-жовтого, молочного, слонової кістки та ін.

Підлога завжди робиться приблизно на 2-3 тони темніше за стіни. Він повинен бути яскравим і привертати увагу.

Оскільки кухня в помаранчевому кольорі буде насиченою, то фарбу чи шпалери для стелі краще підбирати білого кольору.
Стільниця, фартух та штори
Якщо ви хочете, щоб ваша кухня в помаранчевих кольорах перетворилася – використовуйте скляний кухонний фартух із фотодруком. Така кухня виглядатиме ефектніше.

Що ж до стільниць, то найпопулярнішими квітами тут будуть чорний та білий, сірий та оливковий.

Поєднувати помаранчевий колір в інтер'єрі дуже захоплююче, до того ж дизайни таких кухонь різноманітні і кожна приваблива.
Помаранчеві кухні - Фото
На нашому сайті ви зможете переглянути вже виконані дизайни кухні в оранжевих тонах. Але щоб остаточно визначитися з вибором – зателефонуйте до нас спеціалістам для отримання консультації та підбору варіантів.
НАСТУПНИЙ ПІСТ
Фіолетова кухня: вибираємо правильний відтінок
Готові розпочати проект?
Заповніть форму та отримайте проект БЕЗКОШТОВНО.
Альтернативно, Ви можете зателефонувати нам за телефоном (097) 945–91–04.
Виберіть тип меблів*
Мій бюджет складає*