Дизайн кухні жовтого кольору – сонячне літо в інтер'єрі.

Сонячний жовтий колір, як і всі відтінки, відмінно підходить для оформлення кухонь. Цей колір має особливий вплив на організм людини, він бадьорить, стимулює розумову активність та апетит, здатний підняти настрій та настроїти на спілкування.

Але, водночас, він здатний стомити. Використовувати його слід грамотно та у правильному поєднанні. У нашому розділі кухонь на замовлення ви зможете переглянути вже виконані проекти.
Нюанси жовтого інтер'єру
Головне – це успішно підібраний колір жовтого кольору для дизайну. Хоча цей колір і відноситься до основного кольору, деякі його відтінки зможуть викликати зовсім не позитивні емоції та настрій.
● поєднання жовтого з фіолетовим, рожевим, бордовим та вишневим, зустрічається дуже рідко, тому до такого дизайну потрібно підійти дуже уважно.
● почніть з підбору кухонних аксесуарів у жовтих кольорах, вони розбавлять ваш дизайн, зробивши його світлішим та життєрадісним. Якщо вам сподобається таке поєднання, то подумайте і про вибір шпалер
Комбінації із сонячним світлом
Дизайн кухні лише у жовтих тонах зустрічається дуже рідко. Цей колір прекрасно гармонує з багатьма кольорами, створюючи чудові поєднання.

Приклади вдалої комбінації у жовтому інтер'єрі кухні

● з білим – ідеальне поєднання. Білий розбавить і врівноважить яскравість жовтого, тому ви зможете сміливо підібрати колір яскравіший і насиченіший.
● із чорним – ефектно та контрастно. Чорний колір добре додає яскравості в жовтий, тому до його застосування слід підійти обережно. Особливо вишукано виглядають жовті кухні з чорними стільницями та світлими шпалерами.
● із сірим, сріблястим. Ці кольори, як і білий, чудово врівноважують яскравість жовтого. До того ж і сам сірий при додаванні сонячного кольору вже не виглядатиме так похмуро.
● із синім, блакитним. Символічно та стильно. Дуже популярний вибір у дизайні інтер'єрів. Але до яскравості кольорів слід підійти дуже уважно. Рекомендуємо використовувати приглушені відтінки та розбавити таке сусідство білим.
● із зеленим – затишок та комфорт. Зелений, як соковите поле, додасть фарб у вашу кухню, а жовтий принесе частинку сонячного проміння. Для такої палітри ідеально підійдуть кутові дизайни кухонь.

Також можливе чудове поєднання з такими квітами, як коричневий, помаранчевий або золотий. Мабуть, найвиграшнішим варіантом буде поєднання темних стін і світлі золотисті панелі кухні. При цьому шпалери можна підібрати з чудовим принтом.
Кухні у жовтих тонах – стильна та сонячна. Це, мабуть, найвідмінніша ідея в дизайнерському проекті. Підібрати відповідний відтінок, колір та поєднання вам допоможуть фахівці нашої фірми.
НАСТУПНИЙ ПІСТ
Кухня в стилі прованс - французький шарм в інтер'єрі
Готові розпочати проект?
Заповніть форму та отримайте проект БЕЗКОШТОВНО.
Альтернативно, Ви можете зателефонувати нам за телефоном (097) 945–91–04.
Виберіть тип меблів*
Мій бюджет складає*