Кухня в стилі прованс - французький шарм в інтер'єрі

Стиль прованс прийшов до нас із півдня Франції. Вона заворожує своєю красою, теплом та затишком. Велика кількість світла, що струмує з вікон у поєднанні з унікальним інтер'єром - не залишать байдужим жодного мешканця з усього світу. Відмінно підходить тим людям, які не шукають сучасної функціональності в кожній деталі.

Колірна гама, яка є основою кухонь стилю прованс – приглушених постільних відтінків. У ній є такі кольори: оливковий, бежевий теракотовий, пшеничний, всі відтінки коричневого кольору та інші.
Оздоблення приміщення для прованської кухні
Стиль прованс має на увазі виконання всіх деталей кухні у цьому дизайні. На вашій кухні кожна річ, декор та атрибут мають бути виконані у цьому стилі. Тому, перед покупкою ознайомтеся з каталогом готових варіантів на сайті, продумайте взаємозв'язок нових меблів з іншими речами у вашому будинку і, звичайно, проконсультуйтеся з нашими фахівцями.
Стіни
Досить часто стіни виконані із фактурою. За вашим бажанням, це можуть бути шпалери з вибитим малюнком або декоративна штукатурка, пофарбована в постільні кольори. Найбільш популярним малюнком для стін є великі квіти.
Підлога
Основним матеріалом, який використовується на таких кухнях для підлоги, є керамічна плитка, дерев'яний паркет або дошка. Колірна гама має бути виконана в коричневих відтінках.
Потолок
Стеля, як і всі інші частини кухні, повинна бути оформлена в стилі прованс. Відмінним рішенням стане наявність дерев'яних балок чи конструкцій, що імітують дерево.

Основним кольором стелі є білий, бежевий або світло-рожевий, а балки коричневі. завдяки цьому поєднанню кухня наповнюється певною атмосферою.
Фактурні меблі в стилі прованс
Меблі - найголовніша частина кухні у стилі прованс. Саме вона є заключною рисою оформлення цієї частини будинку. Виконана вона з натурального дерева, але при цьому має високу функціональність.

Якщо ж ваші фінанси не дозволяють вам купувати меблі з натурального дерева, не варто зневірятися, тому що можна підібрати варіанти з дешевшого матеріалу.

Іншу, докладну інформацію та перелік таких кухонь, ви можете побачити на сторінці замовлення кухонь від Гермес.

Кожна людина проводить багато часу на кухні. Саме тому дуже важливо мати неповторний дизайн у цій частині будинку. Прованс – відмінно підходить кожній родині.
НАСТУПНИЙ ПІСТ
Дизайн кухні під старовину – створюємо оригінальний інтер'єр
Готові розпочати проект?
Заповніть форму та отримайте проект БЕЗКОШТОВНО.
Альтернативно, Ви можете зателефонувати нам за телефоном (097) 945–91–04.
Виберіть тип меблів*
Мій бюджет складає*