Дизайн кухні під старовину – створюємо оригінальний інтер'єр

Незважаючи на те, що ми живемо у світі інноваційних технологій, сучасних девайсів, які спрощують життя, дизайн кухні під старовину все також знаходиться на піку популярності та не зменшує обертів у продажу та індивідуальному замовленні. Основу таких інтер'єрів складають природні матеріали – камінь, дерево та скло.

У старовинних кухнях ви не зустрінете хромованих поверхонь, сучасних девайсів, або матованого скла з різнокольоровим підсвічуванням.
Особливості кухонь під старовину
● підкорюють своєю простотою та красою;
● велика кількість грубих, природних фактур;
● кольори, що використовуються в дизайні, мають приглушені темні відтінки;
● є декор старовинного стилю.

Сучасні кухні, виконані у старовинному дизайні, відмінно поєднуються з сучасною технікою. Існують навіть самовари, які не поступаються за якістю дорогим електрочайникам. Перевага цих виробів у сімейній атмосфері, що він створює.

Якщо ви вирішили замовити кухню у старовинному стилі, тоді вам необхідно вибрати велику кількість товару та знати, як і де його застосувати. У процесі ремонту, ви можете зіткнутися з багатьма проблемами. Саме тому ми радимо вам звернутися за допомогою до професіоналів. Заходьте до нас на сайт, і у вас обов'язково буде найкраща кухня у старовинному стилі!
Стилізація кухонь під старовину
Залежно від походження того чи іншого стилю розрізняють такі дизайни:

● прованс;
● шале;
● кантрі;
● ковбойський;
● сільський.
Дизайн у стилі шебі-шик та вінтаж також мають риси старовини. Однак, не можна зі 100% гарантією стверджувати, що вони відносяться до старовинного стилю.
Як оформити кухню під старовину
Головне правило оформлення старовинного стилю – велика кількість натуральних матеріалів. Так, у сільському інтер'єрі повинні бути балки, дубовий стіл, дерев'яні шафи. Дуже важливим елементом є меблі, виготовлені у старовинному стилі. Найкращим рішенням буде замовити її індивідуально.

У розділі кухонь від Гермес Меблі представлений великий вибір виробів з натуральних матеріалів.

Нехай ваш будинок буде індивідуальним, а кухня буде виконана у старовинному стилі!

Як це зробити і на які нюанси варто звернути увагу, ви можете дізнатись у компанії Гермес! Саме вони допоможуть вам у вирішенні цього питання!
НАСТУПНИЙ ПІСТ
Технологія безрамного скління: плюси та мінуси
Готові розпочати проект?
Заповніть форму та отримайте проект БЕЗКОШТОВНО.
Альтернативно, Ви можете зателефонувати нам за телефоном (097) 945–91–04.
Виберіть тип меблів*
Мій бюджет складає*