Колірна палітра вашої кухні

Вибір кольору – це найскладніше, що може очікувати будь-якого покупця. Адже колір має першорядне значення. Це практично перше, на що ви звернете увагу зайшовши на кухню – для гостей, господарів та всього функціоналу кухні.

Важливо розуміти, яка палітра перетворить кухонную гарнитуру так, щоб форма поєднувалася з дизайном, простором та настроєм. Деякі фарби можуть пригнічувати, інші викликати апетит, треті швидко набридають. Крім того, не варто вибирати конкретний колір, лише його відтінок, щоб Ви не стали заручником одного кольору.
Як щодо білої кухні?
Особливість білого кольору це візуальне розширення простору, що буде дуже доречним для невеликої кухні. А яскрава побутова техніка буде не так корисною, а й надавати приміщенню життя і навіть деяких акцентів, адже справжній шедевр починається з білого полотна.

Звичайно, Вас може налякати непрактичність такого вибору, але якщо правильно підібрати відтінок і правильно розподілити білий колір по всьому простору, результат може Вас приємно здивувати.
Стильный черный
Якщо Ви смілива людина, яка втомилася від банальностей, тоді чорна — однозначно Ваш варіант кольору. Така кухня відрізнятиметься оригінальністю

Чорний - строгий і водночас витончений колір. Візуально приміщення кухні стає меншим, і в деяких випадках взагалі може пригнічувати людину. Тому перш ніж зважиться на придбання такої кухні, вам слід з'ясувати, який вплив має цей колір на вас і вашу родину. Чорна кухня здатна підкреслити повною мірою інші кольори. Якщо правильно підібрати відтінки та варіанти оформлення, тоді Ваша кухня стане найвишуканішою. Варіанти дизайнів кухонь ви зможете переглянути в розділі про кухні, а також зв'язатися з нашим менеджером для більш детальної консультації.
Червоний – колір пристрасті
Червоний та його варіації надають неймовірний вплив на людину, спонукають його до дії, розганяють кров у жилах, примножуючи бажання та пристрасть. Не кожен зважиться повністю перетворити свою кухню на червоний. Такий варіант кольору завжди вибирають енергійні особистості, але найбільше він підійде людям, які мають спокійний характер.

Краще вибирати більш приглушені відтінки червоного, щоб ці властивості не так сильно впливали на вас і оточуючих.
Природа довкола нас
Для сприятливого впливу кухню слід оформити зеленим кольором. Психологія зеленого заспокоює, а такі відтінки як яскраво-зелений, салатовий разом із блідо-вершковим даруватимуть заряд бадьорості та створять для Вас невеликий куточок умиротворення.

Зелений досить складний колір в інтер'єрі, так як до нього непросто підібрати відповідний відтінок, щоб весь дизайн кухні не дратував при штучному світлі.
У синьому небі
Один із найпопулярніших кольорів є синій. Він має багату палітру відтінків на будь-який смак та синій, добре уживається з можливими сусідами – зеленого, сірого, фіолетового кольорів.

Холодний і спокійний, з ним головне не перестаратися, інакше Ви ризикуєте створити найнудніший дизайн кухні.
Фіолетовий та його відтінки
Сучасний дизайн постійно використовує світлі фіолетові відтінки для стилів модерн, мінімалізм, які поєднуються з металевим або білим кольорами. А також, фіалковий, бузковий, холодний пурпурний або, якщо Ви віддаєте перевагу теплим відтінкам для кухні, таким як - світло-рожевий, ожиновий, колір баклажану.
НАСТУПНИЙ ПІСТ
Оформлення кухні
Готові розпочати проект?
Заповніть форму та отримайте проект БЕЗКОШТОВНО.
Альтернативно, Ви можете зателефонувати нам за телефоном (097) 945–91–04.
Виберіть тип меблів*
Мій бюджет складає*