Оформлення кухні

Оформление кухни это достаточно сложный процесс, в равной мере как и ее полноценное создание, только здесь, необходимо учитывать личные предпочтения хозяина или хозяйки, характерные черты человека, которые можно выразить в дизайне. І тут, нам приходять на допомогу різні стилі та дизайнери.

Иногда подобрать определенное оформление не позволяет площадь кухни, бюджет или планировка, а иногда, необходима смелость, чтобы решиться на безумные в некотором смысле идеи, только для оригинальности интерьера.
Як вибрати правильний стиль оформлення кухні
Вибрати стиль для кухні складно, але це перший важливий крок у процесі оформлення.

Класика на кухні

Якщо Ви не знаєте у якому кольорі виконати оформлення кухні, то, можливо, Вам допоможе класичний стиль. Класична кухня може бути різнобарвною, єдине правило - ніяких яскравих акцентів, вся гарнітура повинна мати плавні переходи у відтінках, фурнітурі, шафках і навіть шторах.

З іншого боку, класичний стиль характерний монохромною палітрою з темно-коричневими елементами декору або слонової кістки.

Класика сьогодні

Це зручна та ергономічна кухня, з комфортним розташуванням усіх необхідних шафок та полиць. Головне правило тут, це раціональне використання простору, з розташуванням барної стійки, підпорядкування законам симетрії та простоти.

Модерн

На кухні, у цьому стилі, відсутні прямі чи чіткі лінії. Всі меблі мають плавні лінії поєднуючись із плануванням кімнати. Кожна деталь має своє призначення та виконує конкретну функцію. Відмінною рисою модернової кухні є мінімальне використання текстилю, а всі поверхні гарнітури мають бути сучасними, з гладкою та блискучою поверхнею.

Техніка кухні

Сучасна духовка або плита з додатковими панелями регулювання та екранами чудово виглядатиме в модерновій кухні. Для класичного стилю, і всіх його меблів слід використовувати панелі, що відсуваються, спеціально підібрані фасади для холодильника та іншої техніки.
Плануємо колір кухні
У цьому плані Вас ніхто не обмежує, професійні дизайнери меблевої фабрики «Гермес» підберуть усі можливі поєднання та варіанти для Вашого смаку. У нашому каталозі кухонь на замовлення замовлення Ви можете зупинити свій вибір на будь-якій палітрі. Те саме стосується, рішення зі світлом і підсвічуванням для окремих зон можна розташувати їх у будь-якому місці.

Єдиною проблемою може стати планування кімнати, яка визначить можливості майбутньої кухні. Наші фахівці зможуть створити оптимальні плани для кухні, щоб Ваші очікування зустрілися з реальними можливостями кімнати.
НАСТУПНИЙ ПІСТ
Догляд за кухнею
Готові розпочати проект?
Заповніть форму та отримайте проект БЕЗКОШТОВНО.
Альтернативно, Ви можете зателефонувати нам за телефоном (097) 945–91–04.
Виберіть тип меблів*
Мій бюджет складає*