Шафа-купе — вбудована або незалежна

Як не крути, а без шафи вдома не обійтися. Тільки уявіть на хвилину, якби ми не мали цього пристосування зі світу меблів: речі були б розкидані по всій квартирі і створювали в ній абсолютний хаос. Але добре, що він у нас таки є! До того ж, у кожного покупця є чудова можливість вибору, все, що тільки потрібно – це прийняти рішення, який шафа-купе вам потрібен: вбудована або незалежна.
Вбудована шафа-купе або незалежна, ось у чому питання
Підходити до вибору шафи купе завжди потрібно відповідально. Якщо його форму та колір, необхідні матеріали, кріплення та інші дрібниці можна вибрати пізніше, питання про те, якого типу він буде вкрай важливим.

На вибір конфігурації шафи насамперед може вплинути місце, яке ви збираєтесь виділити під шафу. Якщо йдеться про маленьку і вузьку передпокій, шафа-купе може там неабияк перешкодити, обмеживши і без того простір, що бракує. Ну а якщо ви не обілені площею і ваш хол або вітальня досить просторі, ви можете звернути увагу на незалежну шафу, що повторює по своїй конфігурації форму кута. Таке розташування привнесе додатковий затишок у приміщення, що можливе завдяки візуальному згладжуванню кутів.
Знайомимося з асортиментом
Заглянувши до будь-якого меблевого магазину з метою купити шафу-купе Київ, ви можете зустріти такі пропозиції:

● вбудований прямий;
● вбудований кутовий;
● незалежний шафа-купе.

Давайте розглянемо кожну з цих шаф більш детально.

Якщо у вашій квартирі є ніша, то вам підійде вбудований варіант шафи. Таким чином, ви не тільки зможете заощадити на функціональному просторі квартири, але й розумно використовуєте те, що у вас вже є. Крім того, вбудувати шафу в нішу набагато легше. До того ж, ви зможете ще й непогано заощадити на матеріалах.

Говорячи про кутові шафи-купи, слід ознайомитися з однією їх особливістю. Вона полягає в тому, що незалежні кутові шафи досить складно встановлювати та й конфігурація у них ще та. Тому такий предмет меблів коштуватиме вам досить дорого. Що не можна сказати про кутові шафи, що вбудовуються, вартість яких дорівнює звичайним незалежним моделям.

Якщо ви хочете уникнути складнощів і непередбачених ситуацій, тоді придбайте класичну незалежну шафу-купе у компанії Гермес. Він простий в установці, а також легко піддається демонтажу та переміщенню.
НАСТУПНИЙ ПІСТ
Ергономіка кухні – що це?
Готові розпочати проект?
Заповніть форму та отримайте проект БЕЗКОШТОВНО.
Альтернативно, Ви можете зателефонувати нам за телефоном (097) 945–91–04.
Виберіть тип меблів*
Мій бюджет складає*