Кухні зеленого кольору

Світлі, насичені зелені кольори завжди були популярними у дизайні інтер'єрів квартири. Вони, як частинка чистої природи, здатні подарувати своїм власникам легкість, умиротворення, зарядити позитивною енергією та навіть підняти настрій. Зелений колір у дизайні кухні також здатний пожвавити ваше житло.
Що вибрати: салатову кухню або оливкову
Свіжа зелень чи оливковий сад? Колір лайма, м'ятний чи салатовий? Фісташковий чи грушевий? На якому відтінку зеленого кольору варто зупинитись при плануванні дизайну кухні? Тут вам зможуть допомогти досвідчені спеціалісти компанії Гермес.
Все, що від вас буде необхідно це підібрати на власний розсуд кілька тонів зеленого. Не бійтеся експериментувати - всі тони чудово поєднуються один з одним.
Із чим поєднується зелений колір?
Сама природа здатна вам показати чудові варіанти поєднання зелені, варто лише визирнути з вікна. Але якщо за вікном зима, шукайте своє натхнення у вже виконаних нами кухня на замовлення.

У дизайні кухні використовують наступні комбінації кольорів:
білий та зелений – додасть вашій кухні відчуття чистоти та свіжості. Така кухня виглядатиме світлішою і затишною. Ідеально підходить для маленьких кухонь, оскільки білий колір робить візуально більшим невелике приміщення.
сірий та зелений – м'які та ненав'язливі кольори в інтер'єрі. Як відомо, сірий колір чудово поєднується з усіма кольорами веселки, при цьому чудово їх відтіняючи.
чорний та зелений – підкресліть всю красу зелені на вашій кухні. Чорний колір, на відміну від сірого, навпаки, створить яскравий контраст із зеленню. Але використовувати цей колір можна лише на деяких елементах дизайну (наприклад, кухонна техніка, освітлювальні прилади, ручки та вставки), щоб ваша кухня не вийшла занадто темною.
коричневий (всі відтінки) та зелений – кухня, зроблена в таких кольорах виглядатиме теплою та затишною, налаштує на довгі вечірні посиденьки.
жовтий та зелений – шматочок сонечка у вашому куточку. Жовтий колір можна сміливо додавати до зеленого, адже цей колір є одним з його тонів. На такій кухні чудово виглядатимуть жовті штори, лампи, стільці та інші елементи дизайну.
помаранчевий та зелений – ця комбінація у багатьох асоціюється із соковитими мандаринами. Дизайн, в якому використовується подібне поєднання, буде яскравим та барвистим.
Дизайн кухні зеленого кольору – на що звернути увагу
Зелений кухонний гарнітур. Гарнітур – найбільший елемент вашої кухні, тому в ньому можна поєднувати кілька кольорів, зробивши верх світлішим, а низ – трохи темнішим.

Якщо у вас кухня невелика, краще зупинити свій вибір на світлих, пастельних або яскравих відтінках зеленого кольору: оливковий, салатний і м'ятний. Темні відтінки на такій кухні можуть бути похмурими, візуально зменшуючи її простір.

Стіни на такій кухні слід пофарбувати в нейтральні тони (сірий, білий або кремовий), які не привертатимуть до себе уваги та будуть виглядати дуже гармонійно у поєднанні з гарнітуром.

Зелені стіни. Дуже ефектно виглядають кухні зі стінами зеленого кольору. При цьому не обов'язково фарбувати повністю усі стіни приміщення. Достатнім буде зробити тільки одну - стіну, що виділяється, а решта пофарбувати в пастельні тони.

Для такої кухні чудово підійдуть меблі світлих тонів (білі, кремові), а також дуже красиво в такій кухні будуть виглядати меблі з масиву дерева.
Зелений фартух. Тут можна використовувати як нейтральні, так і яскраві насичені кольори зеленого. Красиво та незвичайно виглядатиме кухня з використанням мозаїки або дрібної плитки у робочій зоні.

Для цієї кухні слід вибирати світлі меблі, які добре поєднуватимуться з яскравим фартухом.
НАСТУПНИЙ ПІСТ
Паркетный пол на кухне
Готові розпочати проект?
Заповніть форму та отримайте проект БЕЗКОШТОВНО.
Альтернативно, Ви можете зателефонувати нам за телефоном (097) 945–91–04.
Виберіть тип меблів*
Мій бюджет складає*