Паркетна підлога на кухні

Паркетна підлога виглядає дуже стильно та дорого. Це теплий та екологічний матеріал для покриття в будинку, тому багато господарів вирішують стелити паркетну дошку та на кухонній підлозі. Ми вирішили розібратися у плюсах та мінусах такого рішення.

Нещодавно ми писали про те, щоб стелить ламинат на полу в кухне. Якщо ще не бачили цю статтю, рекомендуємо ознайомитися.
Паркетна дошка для підлоги на кухні
Паркетна дошка є кілька шарів дощечок з натурального дерева, склеєних між собою по всій площині. Матеріалом, з якого виготовляють паркет, може бути дуб, бук, сосна чи ясен. Встановлена паркетна поверхня покривається кількома захисними шарами лаку.
Переваги та недоліки паркетної підлоги
Із вагомих переваг паркетної дошки виділяють:

● Висока екологічність та антистатичність;
● Можливість реставрації;
● Простота укладання;
● Тривалий період експлуатації;
● Відмінні звукоізоляційні показники;
● Шикарний та дорогий зовнішній вигляд.

Якщо говорити про недоліки паркетного покриття, то можна виділити його чутливість до підвищеної вологи та сильних перепадів температур.

Наприклад, паркетна дошка не приживеться у ванній кімнаті, тому що від надлишку вологи дерево може набухнути та деформуватися. Також, з часом, може стиратися лакове покриття.

З цієї ж причини фахівці і не рекомендують використання паркету на кухні - на відміну від кухонних меблів, які виробляє Гермесмебель, оброблених спеціальним чином для захисту від перепадів температур та надмірної вологості.

Якщо ж ви віддаєте перевагу вишуканому і шикарному зовнішньому вигляду вашої підлоги, вам буде надано широкий спектр паркетної дошки, у тому числі і якісні водостійкі матеріали.
НАСТУПНИЙ ПІСТ
Ламінат на кухні
Готові розпочати проект?
Заповніть форму та отримайте проект БЕЗКОШТОВНО.
Альтернативно, Ви можете зателефонувати нам за телефоном (097) 945–91–04.
Виберіть тип меблів*
Мій бюджет складає*